blogiVIIMEISIMMÄT LSP UUTISET JA KURKISTUS TUOREIMPIIN KUVAUKSIIN

uudet nettisivut, uusi studio, uusi lsp

oikeastaan otsikko sen taitaakin jo sanoa. uusi laura schneider photography.

kun perustin yritykseni yli vuosi sitten, ei mulla ollut tietoakaan siitä mihin ryhdyin. ei hyvässä eikä pahassa. tiesin vain että halusin kuvata. halusin kuvata lapsia. ja koska itselläni on kotona kaksi pientä lasta, tiesin että tekisin töitä osa-aikaisesti niin että se ei veisi aikaa perheeltäni tai muista tärkeistä asioista. niin paljon kuin kuvauksesta pidänkin. no, kävi niin että kevään mittaan asiakkaita alkoikin tulemaan enemmän ja enemmän. miten ihanaa! sain kuvata ja mikä parasta, tavata toinen toistaan hurmaavampia vauvoja, taaperoita ja kokonaisia perheitäkin. pikku hiljaa lipsuin suunnittelemastani aikataulusta enkä osannut sanoa ’ei’. kalenteri täyttyi ja arki kärsi. miten ihmeessä sovitan kotiäitiyden ja yrittäjyyden kun työtahti on näin hektinen? oli mietittävä hieman tarkemmin miten, milloin ja mistä haluan tätä työtä tehdä. lapseni ovat pieniä ja he tarvitsevat minua, joten halusin sovittaa työni niin että sille on selkeästi oma aikansa. joten oli aika tehdä muutamia muutoksia…

vuoden aikana mulle on selkiytynyt eräs asia voimakkaasti. tiesin jo vuosi sitten että halusin kuvata lapsia. ja haluan edelleen. mutta nyt tiedän vielä enemmän. vastasyntyneet. vastasyntyneen kuvaaminen on jotain mistä nautin ihan suunnattomasti. se on kuvauksena ihan erilainen kokemus kuin muut kuvaukset, usein paljon haastavampikin. en vain koskaan kyllästy nuuhkimaan näitä pieniä kääröjä ja se tuottaa niin suurta iloa toimittaa lapsen vanhemmille kuvat pienokaisestaan. vaikka pääalaani ovat vastasyntyneet, kuvaan edelleen myös vanhempia vauvoja, taaperoita, lapsia ja perheitä. aikoja muihin kuvauksiin löytyy tosin hieman rajoitetummin, joten kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä ajanvaruksen suhteen.

nettisivuni ovat vaihtuneet, vaikka osoite on edelleen sama. koin edellisen sivuston toisinaan hankalaksi käyttää (asiakkaan näkökulmasta), ja koska halusin päivittää yritykseni ilmeen uusien suunnitelmien myötä, päätin samalla pistää sivunikin uusiksi. pyörittelin ideoita mielessäni viime kesästä lähtien ja kun visio alkoi selkenemään, pyysin loistavaa tukholmalaista graafikkoa apuun. frans tverin suunnitteli uuden logoni sekä nettisivuilla näkyvät punapanda- ja lintugrafiikat. iso, iso, iso kiitos frans! kirjoitan aiheesta lisää kunhan postimies on kiikuttanut muutamia aiheeseen liittyviä materiaaleja ovelleni.

studioni on muuttanut. niin kätevää kuin olikin työskennellä kotoa käsin, neliöistä (ja työrauhasta) oli pulaa. studioni muutti vuodenvaihteessa helsingin kamppiin ja olen niin onnellinen uusista tiloistani! monen ystävän avulla remontoimme tilan vastaamaan studion tarpeita ja vaikka se on vielä viimeistä silausta vailla, on siellä ollut niin ihanaa kuvata! lupaan tuoda kuvia näytille kunhan olen saanut vielä kuvat seinille ja maton lattialle.

paljon uutta. ja nyt kun olen niin hienosti organisoinut työni, pyrin myös jakamaan kuviani useammin. olen ottanut blogin jälleen käyttöön, joten käykäähän säännöllisesti täällä katselemassa viimeisimpiä kuvia sekä lukemassa muista lsp jutuista.

valoisaa kevään odotusta!

p.s. myös hinnasto on päivitetty vastaamaan kuvaukseen käyttämääni aikaa, intohimoa ja panostusta, mutta kaikki asiakkaat jotka ovat tähän päivään mennessä varanneet kuvauksensa, voivat halutessaan noudattaa vanhaa hinnastoa.

1 kommentti
Kommentti

Sähköpostiasi ei koskaan julkaista tai jaeta. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Harri KatajaHienoa keksimääsi kuvaus-taidetta. Arvostan suuresti . Aikoinaan maalasin jopa lapsista muotokuvia. Sitten naisista pieniä sieviä pastellimaalauksia.(meni hyvin)
    Tilannekuvia.Kunnes elämänhuolet ja sen tuomat kiireet tukahduttivat taidetyöt.VastaaPeruuta

seuraa @lauraschneiderphotography

info@lauraschneiderphotography.com

045 136 0053

helsinki, espoo, vantaa, pääkaupunkiseutu