blogiVIIMEISIMMÄT LSP UUTISET JA KURKISTUS TUOREIMPIIN KUVAUKSIIN

Minun vauva

Vau, onpa edellisestä postauksesta taas vierähtänyt aikaa! Kuvauksia on niin tiuhaa tahtia, että en meinaa ehtiä postata kuvia blogiin. Tässä olisi taas tavoitetta syksylle… Vietämme parhaillaan kesälomia ja olenkin hyödyntänyt muutamia kesäiltoja ja lähtenyt poikien kanssa ulos kuvaamaan. Omat seinät kaipaa taas ajantasalla olevia kuvia ja sainkin molemmista pojista reippaasti kuvia. Kuvasin heidät eri iltoina, tässä on kuopukseni, mun vauva <3 Ajattelin teettää molemmille omat Fine Art albumit näistä kuvista – niistä jää mukavat muistot eivätkä kuvat jää ”pölyyntymään” kovalevylle. Seuraavalla kerralla postaan esikoisen kuvakokoelman.

1 kommentti
Kommentti

Sähköpostiasi ei koskaan julkaista tai jaeta. Pakolliset kentät on merkitty *

  • NinaUpeita kuvia ja suloinen malli 🙂 Kuvat kertovat hienosto kesäillan tarinan.VastaaPeruuta

seuraa @lauraschneiderphotography

info@lauraschneiderphotography.com

045 136 0053

helsinki, espoo, vantaa, pääkaupunkiseutu