blogiVIIMEISIMMÄT LSP UUTISET JA KURKISTUS TUOREIMPIIN KUVAUKSIIN

Kyllä, olen vielä täällä!

Jep, en melkein kehtaa edes katsoa blogiini. Niin paljon hävettää. Ai mikä? No, se että se on ollut täysin hylättynä melkein 3 vuotta! Enpä kai keksi siihen muuta selitystä kuin aika tai sen puute. No olinhan toki äitiyslomalla tässä välissä, eli vuoden poissa, mutta on tässä jo 1,5v paiskittu töitä sen jälkeen ja täällä tämä vain on ollut yksin, vailla mun huomiota. Ajatuksissa on toki ollut, että ”voi kun pitäisi ja milloin ehtisin ja se koko sivusto ja ja ja…”. Mutta sanoisin, että olen viimeisen kolmen vuoden aika kuitenkin käyttänyt sen vähäisen aikani niihin tärkeämpiin asioihin: tietenkin ykkösenä oma perhe ja lapset, mutta myös te ihanat asiakkaani. Vaikka tiedän, että nettisivusto on yrityksen julkisivu ja siellä vierailua voi verrata siihen kuin astuisi johonkin fyysiseen liikkeeseen, niin olen pitänyt kuitenkin tärkeämpänä huolehtia niistä nykyisistä asiakkaistani ja kohdistaa arvokkaat tunnit ja minuutit heihin.

Mutta, jospa nyt sitten taas pikkuhiljaa.

Blogini on kuvapainotteinen. Tekstiä tulee kun siltä tuntuu, mutta useimmiten tulen postaamaan tänne suosikkejani viimeisimmistä kuvauksistani. Kerron täällä myös kampanjoista, tuotteista, uutuuksista, arvonnoista, mallihauista, workshopeista jne. Liikaa en uskalla lähteä lupaamaan ja koitan ottaa askeeleen kerrallaan sillä tiedän miten vaikeaa blogin päivittäminen minulle on.

Alkuun isompi kuvapostaus. Eihän näistä nyt vaan voinut karsia! Tämä pieni poika oli vähän sitä mieltä, että mallinhommat ei ole hänen juttunsa, mutta niin ihanat kuvat hänestä silti saatiin.

Aurinkoa sun viikkoon!  <3
0 kommenttia
Kommentti

Sähköpostiasi ei koskaan julkaista tai jaeta. Pakolliset kentät on merkitty *

    seuraa @lauraschneiderphotography

    info@lauraschneiderphotography.com

    045 136 0053

    helsinki, espoo, vantaa, pääkaupunkiseutu