Miksi kuvaukseen varataan aikaa?

Tavallisesti newbornkuvaus kestää 2-4h. Miksi kuvaukseen varataan aikaa useampi tunti? Haluan, että kuvauksessa on kiireetön fiilis. Koska vauva määrää kuvauksen tahdin niin on varauduttava pidempään ruokailutaukoon, sylittelyyn ja edettävä vauvan temmossa. Niin kuin meissä aikuisissakin, myös vauvoissa on eroja jo ihan pienestä. Toisilta löytyy temperamenttia enemmän, toisilta vähemmän, toiset nukkuvat paikasta ja ajasta välittämättä, toiset taas vaativat sen tutun ympäristön unilleen (turvakaukalo, oma sänky, vaunut, vanhempien syli…) ja toiset tankkaavat tehokkasti 10 minuutissa masun täyteen kun taas toiset nautiskelevat, ottavat aikansa ruokailulleen. Ja sen mukaan mennään! Mun luo tullessaan ei tarvitse huolehtia, että mitä jos vauva ei suostukaan kuviin. Koskaan tämän 6 vuoden aikana ei ole tarvinnut ketään asiakasta kuvitta jättää. Kerran tosin pyysin äitiä tulemaan parin päivän päästä uudestaan, sillä vauva olisi halunnut olla hänen rinnalla tauotta ja kun he sitten tulivat uudelleen, saatiin kuvat otettua tunnissa – vauvalla taisi olla todellinen tankkauspäivä menossa. Eräällä toisella vauvalla oli kovasti masuvaivoja ja ilmaa vatsassa – se häiritsi pientä totta kai. Mulla on studiossa luomu kookosöljyä, jota käytän vauvahieronnassa ja saatiin jo kertahoidolla ilmaa vapautumaan ja vauva rentoutumaan (kyllä, olen saanut koulutuksen pariinkin otteeseen: jo esikoisen ollessa vauva ja sittemmin Organic Spiritillä ihanan Kati Löfmanin opissa).  Nyt mitä enemmän kokemusta on kertynyt, sitä vähemmän kuvistani pystyy päättelemään onko kuvaus ollut ”haastava” vai ei. Ei siis stressiä siitä miten vauvan kanssa kuvaus sujuu – hän on täällä ammattilaisen käsissä joka osaa ja haluaa kuunnella heitä.

Tämä ihanuus alla olevissa kuvissa. Osaatteko sanoa miten kuvaus hänen kanssaan sujui? Kuvia heidän galleriaan tuli 38 + joitakin mustavalkokuvia.

Äidin mekko: Mamalicious

l~f~&

Kyllä, olen vielä täällä!

Jep, en melkein kehtaa edes katsoa blogiini. Niin paljon hävettää. Ai mikä? No, se että se on ollut täysin hylättynä melkein 3 vuotta! Enpä kai keksi siihen muuta selitystä kuin aika tai sen puute. No olinhan toki äitiyslomalla tässä välissä, eli vuoden poissa, mutta on tässä jo 1,5v paiskittu töitä sen jälkeen ja täällä tämä vain on ollut yksin, vailla mun huomiota. Ajatuksissa on toki ollut, että ”voi kun pitäisi ja milloin ehtisin ja se koko sivusto ja ja ja…”. Mutta sanoisin, että olen viimeisen kolmen vuoden aika kuitenkin käyttänyt sen vähäisen aikani niihin tärkeämpiin asioihin: tietenkin ykkösenä oma perhe ja lapset, mutta myös te ihanat asiakkaani. Vaikka tiedän, että nettisivusto on yrityksen julkisivu ja siellä vierailua voi verrata siihen kuin astuisi johonkin fyysiseen liikkeeseen, niin olen pitänyt kuitenkin tärkeämpänä huolehtia niistä nykyisistä asiakkaistani ja kohdistaa arvokkaat tunnit ja minuutit heihin.

Mutta, jospa nyt sitten taas pikkuhiljaa.

Blogini on kuvapainotteinen. Tekstiä tulee kun siltä tuntuu, mutta useimmiten tulen postaamaan tänne suosikkejani viimeisimmistä kuvauksistani. Kerron täällä myös kampanjoista, tuotteista, uutuuksista, arvonnoista, mallihauista, workshopeista jne. Liikaa en uskalla lähteä lupaamaan ja koitan ottaa askeeleen kerrallaan sillä tiedän miten vaikeaa blogin päivittäminen minulle on.

Alkuun isompi kuvapostaus. Eihän näistä nyt vaan voinut karsia! Tämä pieni poika oli vähän sitä mieltä, että mallinhommat ei ole hänen juttunsa, mutta niin ihanat kuvat hänestä silti saatiin.

Aurinkoa sun viikkoon!  <3
l~f~&

Minun vauva

Vau, onpa edellisestä postauksesta taas vierähtänyt aikaa! Kuvauksia on niin tiuhaa tahtia, että en meinaa ehtiä postata kuvia blogiin. Tässä olisi taas tavoitetta syksylle… Vietämme parhaillaan kesälomia ja olenkin hyödyntänyt muutamia kesäiltoja ja lähtenyt poikien kanssa ulos kuvaamaan. Omat seinät kaipaa taas ajantasalla olevia kuvia ja sainkin molemmista pojista reippaasti kuvia. Kuvasin heidät eri iltoina, tässä on kuopukseni, mun vauva <3 Ajattelin teettää molemmille omat Fine Art albumit näistä kuvista – niistä jää mukavat muistot eivätkä kuvat jää ”pölyyntymään” kovalevylle. Seuraavalla kerralla postaan esikoisen kuvakokoelman.

l~f~&
Nina

Upeita kuvia ja suloinen malli 🙂 Kuvat kertovat hienosto kesäillan tarinan.