VARAA AIKA
VAUVALLESI
JO NYT
Aika vastasyntyneen kuvaukseen varataan hyvissä ajoin jo odotusaikana. Kalenteri täyttyy usein kuukausiksi etukäteen, joten varaathan kuvauksen riittävän aikaisin, jotta saamme teidänkin pienokaisen mahtumaan kalenteriini.

HINNASTO JA KUVAPAKETIT

Kuvauksen hinta koostuu kuvausmaksusta + kuvapaketin hinnasta.  Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä ja se varaa ajan kalenteristani. Kuvausmaksu kattaa itse kuvauksen, studion laajan rekvisiitta- ja vaatevalikoiman käytön, sekä huolella viimeistellyn, salasanalla suojatun nettigallerian kuvistanne. Kuvausmaksu ei sisällä kuvatiedostoja, eikä velvoita ostamaan kuvapaketteja. Valittavissanne on 3 eri kokoista kuvapakettia. Kuvapaketti 3 on niin sanottu minikuvaus ja ainoa paketeista mikä päätetään etukäteen jo ennen kuvausta. Kuvapakettien 1 ja 2 välillä voi päättää vasta valmiit kuvat nähtyään. Ostamanne kuvat toimitetaan digitiedostoina. Saatte käyttöoikeuden teettää kuvista rajattomasti valokuvatuotteita yksityiskäyttöön. Meillä on lisäksi upea, uniikki valikoima kuva-albumeita, canvastauluja, fine art printtejä ja kauniita puisia tauluja joko kehyksillä tai ilman. Näistä on mallit nähtävillä studiolla.

 

KUVAUSMAKSU 150€*

01. Kohti pilviä 2-4h kuvaus
3-4 asetelmaa
sisältää sisarus/perhekuvat
kaikki ~30 kuvaa
digitiedostoina
kuvien toimitus nettilinkkinä
15% alennus kuvatuotteista
620€
02. Onnellinen kettu 2-4h kuvaus
3-4 asetelmaa
sisältää sisarus/perhekuvat
10 valitsemaanne kuvaa
digitiedostoina
kuvien toimitus nettilinkkinä
480€
03. Pikku tipunen 1h kuvaus
1-2 asetelmaa
(ei sisällä sisarus/perhekuvia)
5 valitsemaanne kuvaa
digitiedostoina
kuvien toimitus nettilinkkinä
200€

*Varaus merkitään kalenteriin kun kuvausmaksu (150€) on suoritettu. Kuvausmaksu ei ole palautettavissa. Mikäli odotusaikana sattuisi jotain ikävää, tai vauvan synnyttyä sairaalassaoloaika venyisi viikkoihin eikä kuvausta voida tehdä, niin silloin maksu toki palautetaan takaisin. Mikäli vauva syntyy ennenaikaisena, kuvaus voidaan tehdä alkuperäisen lasketun ajan tienoilla kun vauva on jo kotiutunut sairaalasta ja paino lähtenyt nousuun.
LSP pidättää oikeuden muutoksiin hinnastossa. Kuvapaketit laskutetaan varaushetkellä voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Mahdolliset lisätilaukset ja kuvatuotteet laskutetaan tilaushetkellä voimassaolevan hinnaston mukaisesti.

Menu